• Hypno-terapeuten v/Tage Olsen - Hovedgaden 95 4654 Faxe Ladeplads - Kontakt: send mig en mail Tlf. +45 5382 8679 - tlf. tid 8.00 - 9.00 - eller book online

 • Alle slags fobier

 • Fobier

  Man kan have fobier for mange ting, nogle er bange for slanger uden at de har mødt en slange i levende live. Nogle er bange for edderkopper, de ved ikke hvorfor men det har de altid været. nogle er bange for at flyve uden at have prøvet det.

  Hvordan opstår fobier? Det kan være man har set en uhyggelig film hvor der indgik slanger, som så har printet sig fast. Ens mor kan have være bange for edderkopper og det er har man så fået fortalt hele livet at edderkopper er "UFFF". Skrækhistorier om flyulykker, selvom det statistisk set er sikre at flyve end at køre bil.

  Mange mennesker har haft en, eller flere, fobier hele ders liv, og næsten lige sp mange mennesker har lavet deres fobi styre deres liv. f.eks. frygten for at flyve afholdt mange for at tage på ferie....Du kan spørge dig selv om din fobi skal styre dit liv? 

  Tænk hvis du kunne sætte dig op i et fly uden at være bange uden at få våde håndflader eller koldsved ved tanken om at flyve. Eller tænk at kunne køre over en bro eller under en tunnel uden at skulle tænke på "alt det der kan ske". tænk på alle de udbrud du er kommet med gennem årerne pga. en edderkop, en slange eller et hvilket som helst dyr. Tænke at kunne gå udenfor en dør selvom det er mørkt, tænk at slippe for at være mørkeræd. Jeg har selv været meget mørkeræd, også i min voksenalder, me nu tænker jeg næsten aldrig over det. Tænk tanken: "Mit liv ville blive meget meget bedre uden min fobi"

  Ved hjælp at hypnose og hypnoterapi kan alle slags fobier fjernes. Årsagen til fobien findes, bearbejdes og fjernes. eller man kan sige at hypno-terapeuten ændre dit adfærdsmønster, så du er tryg hvor du før var utryg. Hvilket giver ny livskvalitet.

  Aldrig mere fobier - Enkelt og ligetil.