• Hypno-terapeuten v/Tage Olsen - Hovedgaden 95 4654 Faxe Ladeplads - Kontakt: send mig en mail Tlf. +45 5382 8679 - tlf. tid 8.00 - 9.00 - eller book online

 • Bliv røgfri

 • Bliv røgfri

  Tænk tanken ...Hvis jeg var røgfri.... Kan du lide den tanke?

  Hvis du kan svare "ja" til ovenstående spørgsmål så er det første skridt på vejen til at gøre op med din tid som ryger....

  Alle mennesker ved at det er usundt at ryge. Lige så mange siger at det er svært at holde op med at ryge. Det er det ikke.

  Hvis DU har taget beslutningen om at du vil stoppe med at ryge og være være røgfri. Så er det at hypno-terapeuten kan hjælpe.. En røgfri session er der, hvor du under hypnose bryder med vanen og lysten til at være ryger. Ved hjælp af mine positive forslag, og DIN lyst til at være røgfri vil dit ubevidste sind arbejde for at du skal være røgfri, det lyder simpelt .... og det er det ....hvis DU har taget beslutningen om at du vil stoppe med at ryge og at DU vil være RØGFRI, og slukke cigaretten for sidste gang, så er du røgfri.

  Mange mennesker har også den fordom at "hvis man holder op med at ryge tager man på i vægt". Nej det er ikke rigtigt man tager på i vægt fordi man kompenserer for de manglende cigaretter, ved at spise usunde ting. Men ved hjælp af hypnose vil man ikke få tanker om at cigaretter skal erstattes af noget andet.

  Tænk at slippe for lugten af tobak

  Tænk at slippe for at skulle stå ude i kulden og ryge 

  Tænk at slippe for at høre på kommentarer som: "Skulle du ikke snart holde op med at ryge..."

  Tænk at slippe for folks misbilligende blikke

  Tænk at slippe for den udgift hver eneste dag - uge - måned - år

  Tænk at slippe for tanken om hvor usundt det er at ryge

  Tænk på den sejr ved at sige: "Jeg gjorde det ...."

   

  Husk - Intet er umuligt for den der bærer viljen i sit hjerte